domingo, 11 de febrero de 2007

300


Estreno el día 9-marzo-2007, esta prevista su proyección por primera vez en salas IMAX, además de las habituales salas convencionales.
Esta dirigida por Zack Sayder, e interpretada por Gerard Butler, Lena Headey, David Wenham, Vicent Regan, Rodrigo Santoro...

3 comentarios:

Jaume Salvà i Lara dijo...

¡Cuantas ganas le tengo a esta película! Aunque en general las adaptaciones cinematográficas de cómics son pestiños, no sé por qué tengo la sensación que esta será diferente.

Jaume Martí dijo...

Yo casi me conformo con lo que he visto, en el trailer...

moom dijo...

He vist els trailers i els making off. No sé que tal serà aquesta pel·licula. Pel que he vist en primer lloc sembla una festa de l'orgull gay (res en contra) amb temàtica grega, cosa que hi diu molt.
També trobo que no fa falta passar tots els còmics, o novel·les gràfiques, a la gran pantalla. Denota una falta d'imaginació impressionant. Quan més s'assembla al còmic, millor. I és normal. Però aleshores quina feina fa el cineasta? afegir-hi efectes especials allà on en el còmic posa "BOOOM!!!"?
Cada vegada més les gran pel·licules comercials són adaptacions d'altres gèneres. Perquè no s'aposta per un cinema original, com a art propi i no sols com adaptació?
Aquí queda la meva reflexió.